Filpar, des de 1950

Filpar dedica la seva activitat a la manipulació i comercialització de fibres sintètiques de polièster i poliamida texturades per al sector tèxtil de la moda i la confecció.

La nostra presència en el mercat es remunta a més de 70 anys d’experiència, adquirint durant aquest període un merescut prestigi i reconeixement.

Oferim una amplia gamma de colors a la carta on acollir-se o la possibilitat de reproduir qualsevol color per tal que s’ajusti a les seves necessitats.

També ens dediquem als recobriment de fibres d’elastòmer per aire.

Creem efectes vigoré  entrellaçant fils amb diferents acabats.

Filpar compleix amb els criteris exigits per el cetificat Oeko-tex Standard 100. Per als consumidors interessats, la etiqueta suposa un benefici addicional de seguretat comprovada en peces de vestir no nocives per a la pell.

L’empresa concentra la seva producció a la seva planta situada a Mataró, província de Barcelona.

Oferim també articles reciclats certificats per Global Recycled Standard com a part dels nostres esforços pel desenvolupament sostenible.

Compromesos amb la sostenibilitat i el medi ambient i als efectes de reduir la nostra producció d’emissions de CO2, el nostre consum d’energia procedeix d’autoproducció solar i de companyies elèctriques d’origen renovable 100%.