Des de 1949

Filpar dedica la seva activitat a la manipulació i comercialització de fibres sintètiques de polièster i poliamida texturades i tintades, per al sector tèxtil de la moda i la confecció.
La nostra presència en el mercat es remunta a més de 75 anys d’experiència, adquirint durant aquest període un merescut prestigi i reconeixement.
Oferim una amplia gamma de colors a la carta on acollir-se o la possibilitat de reproduir qualsevol color per tal que s’ajusti a les seves necessitats.
També ens dediquem als recobriment de fibres d’elastòmer recoberts per aire.
Creem efectes vigoré entrellaçant fils amb diferents acabats i colors.
Filpar compleix amb els criteris exigits per el cetificat Oeko-tex Standard 100. Per als consumidors interessats, la etiqueta suposa un benefici addicional de seguretat comprovada en peces de vestir no nocives per a la pell.
L’empresa concentra la seva producció a la seva planta situada a Mataró, província de Barcelona.
Oferim també articles reciclats certificats per Global Recycled Standard com a part dels nostres esforços pel desenvolupament sostenible.
Compromesos amb la sostenibilitat i el medi ambient i als efectes de reduir la nostra producció d’emissions de CO2, part del nostre consum d’energia procedeix d’autoproducció solar.